anthilias

Direktlänk till inlägg 27 oktober 2013

Härlig Ölandshelg....

Av Gun - 27 oktober 2013 17:46

Har varit på Öland nu i helgen och det var oktoberfest på Ekerums hotell. Fint boende och en kul kväll med bumpa bumpa:). Tyskt på menyn och Tyroelerkillar som underhöll. Stämningen var hög vill jag lova.

Vädret var lite si och så igår men idag hade vi toppen väder.

 Borholm idag. En död liten stad som inte har så många affärer öppna. Folktomt och vi hade svårt

att hitta något ställe att luncha på. Men efter lite letande hittade vi Wilmas och där åt jag


   Ölansdskroppkakor.  Mums, vad gott och tänk jag fick grädde

istället för smör till kroppkakorna.

Alvaret bilden tog jag genom bilrutan. 

  Så här mysigt såg det ut utanför festlokalen.

  En bild från vårat boende.

   Här är grabbarna som underhöll oss på kvällen. 

När vi åkte hem  idag hade vi ett härligt höstväder. Vilken utsikt man hade från bron. Tyvärr låg kameran

bak i bilen. När vi kom till Oskarshamn skulle jag handla lite och min kompis skulle ta ut pengar. Vad händer

henne då tror ni!?! Jo.... hon får en lapp att hennes konto har 0 kronor.....panik!!! Tänk innan vi var hemma vilka

hemska minutrar för henne. Går många tankar vill jag lova.. Var har pengarna tagit vägen? Vem har kommit åt kontot??

Väl hemma ringde hon sin bank och skulle spärra kontot. Då sa den bankpersonal som jobbade, men uttaget har gjorts av banken ingen har kommit åt ditt konto. Det visade sig att hon hade lagt om sitt lån i veckan som varit och banktjänstemannen hade glömt att kryssa i en ruta. Slarv från personalen som gav min kompis onödig oro. Det kan ge folk hjärtinfarkt av räddsla... Men huvudsaken att det rättade till sig.

Nu är det kväller igen och en ny arbetsvecka. Kommer den att gå lika fort tro?

Nu ska jag ta mig lite kaffe.. kan behövas efter den här dagen.

Kramen gun

 
 
Melody

Melody

27 oktober 2013 19:01

Så härligt med en helg på Öland! Och kroppkakor... minns inte ens när jag åt det senast! Så himla gott. Fick hjärtat i halsgropen bara av att läsa det som din kompis råkade ut för. Banken bör verkligen kompensera henne på något sätt! Fy farao vilken mardröm, man kan ju få hjärtinfart av sådant! En rejäl blombukett är det minsta de kan skicka henne!
Här blåser det ganska rejält, men vi hoppas att stormen bedarrar innan den når oss. Vi har laddat med stearinljus och ved ifall vi får elavbrott!
Ha det gott!
Kram M.E

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

 
Ruth

Ruth

28 oktober 2013 15:59

En trevlig resa igen, härligt, många fina foton. Grädde till kroppkakor och inget smör? hur var det, är det något du skall ta till dig och skippa smöret ? måste göra kroppkakor en dag, det var länge sedan nu.
Vilken fruktansvärd känsla när det står 0 på kontot, man kan ju tro att man har blivit skimmad, tur det löste sig, hur kan banken utsätta någon för detta. Nu börjar det blåsa lite här, hoppas denna kvällen och natten passerar utan för stora skader. Denna stormen har fått namnet ”Simone” enligt SMHI.
Kram vännen.

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Annika

Annika

28 oktober 2013 17:42

Nämen huga så rädd hon ska ha blivit. Tur att det fanns en bra förklaring till det hela. Vilken rolig helg du har haft. Men nu har vi sparkat igång en ny vecka som vi får hoppas inte blåser bort.
Måndagskramen.

http://www.badtant.bloggo.nu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gun - 2 augusti 2023 12:20

Dagarna far fram här tycker jag. Slutade jobbet i slutet av april och varit ledig sedan dess. Men vart tiden  tar vägen begriper jag inte:)... Men det har varit fullt upp... först studenten (där jag hade fått i önskan från studenten att göra hans...

Av Gun - 15 juni 2023 15:32

Sedan jag gick i pension sista april har det varit sol och varmt hela tiden.... men nu behöver vi regn!  Tänk om vi skulle få bränder nu..... törs inte tänka på det. Än så länge känns det som semester har nog inte riktigt fattat än att jag kan be...

Av Gun - 11 maj 2023 13:13

Ja, mycket har hänt sedan jag var här ute.. Jag har äntligen fått en diagnos på skadan som de orsakade mig när jag fick min tredje covid spruta. Sirva i samband med vaccination. Så nu får jag se vad som händer... Men det är inte kul att ständigt ha...

Av Gun - 3 november 2022 15:03

Men bloggen har fått stå tillbaka när jag fått kämpa med min arm.. Jag fick min tredje spruta av covid vaccination i december -21 och något gick galet.... det gjorde fruktansvärt ont och blödde det kändes som en metallsmärta och jag skrek i hög...

Av Gun - 6 februari 2022 11:17

Idag har vi en härlig sol som skiner här och ute i trädgården tittar mina snödroppar upp     Mina inlägg här har lyst med sin frånvaro och det finns en anledning till det. Har fått problem med min höger arm med  ständig värk och har nu fått t...

Presentation


Hej,
Jag heter Gun bor på landet vid havet mellan Oskarshamn- Västervik. Jobbar på en naturförskola. Har två vuxna söner som bor i större städer.

http://translate.google.com/

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards